CASA ITALIA MUNSTERGELEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Italia Munstergeleen. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 23:02 Smaak van de pizza's was goed, maar de knoflooksaus was erg dun / waterig van structuur
2 feb 2023 om 22:51 We hadden een pizza prosciutto Heerlijk van smaak, precies zoals die hoort te smaken. Snel bezorgd en nog lekker warm
29 jan 2023 om 20:38 heerlijk gegeten zoals altijd, alleen waren de pizza's een uur eerder dan de gevraagde besteltijd.
23 jan 2023 om 20:18 Pizza's taco waren smaakloos door ongekruid gehakt en bij beide pizza's de sla vergeten. Pizza pollo is een pizzabodem met ongekruide kipreepjes & een hoop kaas. Kebab schotel was koud en de frieten vettig en slap.
21 jan 2023 om 19:41 Snelle en vriendelijke bezorging.
21 jan 2023 om 18:48 Eten was goed bezorging was super.
15 jan 2023 om 13:13 Eten top echter de bezorging was te vroeg we hadden het eten om 18h gevraagd en we kregen bevestiging voor 18:10h. We waren om 17:50h thuis en de bezorger was er bijna samen met ons. Dus gelukkig waren wij op tijd thuis. Heerlijk gegeten.
8 jan 2023 om 20:41 Heerlijke verse pizza binnen 30 minuten geleverd
7 jan 2023 om 8:52 Dit keer heel snel en heerlijk warm!
1 jan 2023 om 21:32 Lekkerrrr goed verzorgd Vriendelijke bezorger
1 jan 2023 om 19:37 Bezorging zou 90 minuten duren maar werd al na een half uur geleverd door een zeer vriendelijke bezorger. Pizza's smaakten prima.
26 dec 2022 om 19:33 Lange bezorgtijd maar we werden netjes tijdig telefonisch geïnformeerd dat het langer zou duren. Pizza was rijkelijk belegd en lekker. Bezorger was vriendelijk