CASA ITALIA MUNSTERGELEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Italia Munstergeleen. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 22:16 Bellissimo
18 sep 2022 om 16:33 Pasta was echt lekker een dikke 4 , iets teveel knoflook by de pasta maar lekker warm en optijd , aanrader !!
18 sep 2022 om 10:11 Eten was nog heet en lekker en de bezorgtijd was goed
16 sep 2022 om 16:51 We hadden aangegeven zo snel mogelijk zou 60 minuten zijn was er na 40 min. Vriendelijke bezorger. Pizzas nog goed warm en ze waren weer heerlijk
11 sep 2022 om 18:52 De bezorgtijd was aangegeven op 90 min, maar de bestelling was er al na 45 min. Heel fijn dus. Het eten was goed warm en erg lekker. Voor herhaling vatbaar.
10 sep 2022 om 21:09 Ik liep binnen en kon meteen weer gaan met mijn eten. Zoals altijd trouwens ik haal hier altijd mijn pizza
29 aug 2022 om 19:52 sorry , zat nasmaak aan , heb 3 hapjes genomen en weg gegooid eerst keer in mijn hele leven dat dit gebeurt hopelijk krijgt volgend de keer gratis , alleen was bier lekker en rest jammer dat dit gebeurt , ik ga stoppen met bestellen
28 aug 2022 om 22:59 Pizza was heerlijk, echt met liefde gemaakt! De bezorgingtijd was wel erg lang, maar we hadden dan ook op zondag besteld.
28 aug 2022 om 21:07 Zoals altijd heerlijk! Baby smult van carbonara! Top
28 aug 2022 om 18:50 snel bezorgd door uiterst correcte/vriendelijke bezorger
26 aug 2022 om 23:20 De pizza was heerlijk maar erg lang moeten wachten.
26 aug 2022 om 22:21 Extra ananas besteld en betaald maar niet gekregen Wel ansjovis maar daar had ik niet om gevraagd