CASA ITALIA MUNSTERGELEEN

CASA ITALIA MUNSTERGELEEN Pizzeria en Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1906 beoordelingen
28 nov 2021 om 23:27 Eten was matig, bezorg tijd (meer dan 2 uur) heel traag.
28 nov 2021 om 23:06 Snelle bezorging. Pizza Taco erg slecht, taai, leek wel van gisteren en korst keihard. Knoflook saus leek wel aangelengd met water. We zijn veel beter gewend van jullie, wij zullen hierdoor helaas nooit meer bestellen. Voor deze prijs schandalig.
27 nov 2021 om 19:49 Na 1.5 uur wachten, niet 25-50 minuten zoals aangegeven, kregen we lauwe pizza's, met bodems die supertaai waren. Knoflooksaus was enorm waterig. Nooit meer hier bestellen!
27 nov 2021 om 19:42 We hebben 1.5 uur 90 minuten op ons eten moeten wachten. De pizza hawai zat geen kaas op en de lasagna was meer saus dan lasagnabladen en het smaakte nergens na. Zonde van mijn 22 euro!
26 nov 2021 om 20:22 Bestel hier maar niet. Koud, taai en ronduit slecht. Zelfs knoflooksaus was prut(waterdun) Ook tweede pizza, na klacht (geen excuses gekregen), was slecht. Wel warm, maar taai, keiharde korst en smakeloos. Zonde van het geld. Nooit meer
26 nov 2021 om 19:29 super heb genoten
22 nov 2021 om 14:11 Heel redelijke bezorgtijd op een weekendavond, maar vermelding op de site 20-45min, zei wat anders. Dat werkte verwarrend. Wanneer ik kies op basis van bezorgtijd, speelt de honger op dat moment een rolt. Fijn als de verwachtte tijd dan ook klopt.
21 nov 2021 om 21:18 Bezorging niet op tijd. Ik snap dat zondag een drukke dag is, maar 2 uur wachten op pizza is mij te lang. En daarnaast leek de pizza wel van gister. Bodem was hard en leek meer op rubber dan pizza. Erg jammer
19 nov 2021 om 9:04 Heerlijke pizza's, vriendelijke bezorger.
18 nov 2021 om 9:17 Snelle bezorging, matige pizza.
17 nov 2021 om 22:30 Lekkere pizza, bezorging op tijd.
14 nov 2021 om 19:49 Heerlijk als altijd, salade tonijn was nog beter dan de vorige keer. Mooi opgemaakt, veel verschillende en super verse groenten. De lasagna spinazie zalm is niet te toppen. De pizza pollo super belegd, Heerlijk gewoon!